Kunde: 
Liberal Alliance 

Liberal Alliances oplæg om afbureaukratisering

Normalt er det sådan, at partierne på Christiansborg er uenige om meget. Men én ting er der faktisk overraskende enighed om, og det er at der skal afbureaukratiseres. Vi har hjulpet Liberal Alliance med at forklare deres oplæg om hvad der skal til for at afbureaukratiseres.

Kunde: 
Liberal Alliance 

Stem NEJ til at afskaffe retsforbeholdet

Til valget d. 3. december 2015 skulle danskerne vælge, om Danmark skulle afskaffe det danske retsforbehold. Liberal Alliance anbefalede et nej til at afskaffe retsforbeholdet. Med LA's europaordfører, Christina Egelund, producerede vi en video, som viste argumenterne for et nej.

Kunde: 
Liberal Alliance 

Liberal Alliances 2025-plan

Til folketingsvalget i 2015 producerede vi en videokampagne til Liberal Alliance. I samarbejde med partiets dygtige kommunikationshold producerede vi en video, der skulle forklare vælgerne om Liberal Alliances 2025-plan. Ambitionen var, at videoen skulle formidle 2025-planen på en letforståelig måde, uden at være kedelig.

Effekt

En stigning på over 18.000 likes på Liberal Alliances Facebook-side
I perioden d. 27. maj - 18. juni 2015
2025-plan-videoen fik over
350.000 visninger
Danskerne gav videoen
5900 likes
Videoen blev delt over
2200 gange

Animationer

Sammen med 2025-plan-videoen producerede vi også en række korte animationsvideoer, som var underholdende og samtidig kunne forklare Liberal Alliances politik i et kort, veloplagt format.

Presse

“Deres 2025-plan er et godt eksempel på en video, som formidler budskabet på en meget letforståelig måde, hvilket de generelt set har været gode til under hele valgkampen”

Kristoffer Nygaard Markussen
Content & Social Media Director at Vivaki Danmark