Hvem er vi?

Vi er et moderne filmproduktionsselskab med kontor i København. Vi arbejder direkte med kunder og bureauer i Danmark og udlandet. Vi producerer og udvikler digitalt content som reklame og corporate film. Størstedelen af vores produktioner bliver lavet in-house. Gennem samarbejde med andre kreative partnere kan vi også levere web, grafiske og mange andre digitale løsninger.

Vi arbejder med et strømlinet workflow hvilket betyder at vi kan bruge færre mennesker per projekt. Med de rigtige kreative talenter og det rigtige udstyr, kan vi arbejde enkelt og effektivt.

Vi tror på at film er en kreativ løsning på et strategisk problem. Vi tænker derfor altid strategisk når vi går i gang med både mindre produktioner og større kampagner.

Film er fremtiden

Film er i dag blevet en kæmpe del af vores hverdag. Med film kan vi hjælpe virksomheder med at skabe tillid og engagement hos deres kunder. Den rigtige film kan ændre folks syn på et brand over-night.

Som medie har film mange formål. I den digitale tidsalder ændrer tingene sig hurtigt. Vi vil sikre, at kunderne er opdaterede på de forskellige muligheder for at bruge film til markedsføring. Sammen med kunden sammensætter vi en strategi, som sikrer, at kundens virksomhed når til det næste niveau.

Udvalgte Kunder